Wie zit er toch achter Little giggle?! Dat ben ik, Jeltje Rinzema! aangenaam..

Een enthousiaste vrolijke en een tikkeltje eigenwijze, nee! grapje! laat dat tikkeltje maar weg.. creatieve bezige bij. Gek op kletsen, kinderen, mode, fotograferen, ik ben zzp'er in de portretfotografie: www.jeltjerinzema.nl, sporten en thee, thee en de hele dag door thee..

Maar vooral de trotse mama van 2 heerlijke kinderen waar het nooit saai mee is. Thijs: de ontdekker, ja echt! hij zit aan alle knopjes die hij onderweg tegenkomt, soms..... ;) Enorm behulpzaam en lief voor anderen, hij deelt zelfs zijn snoep waar hij gek is op. wild, maar dan ook echt wild en rebels geboren in 2013 en Fien: de lieve, grappige kletskous gek op dansen, rokjes en roze met glitters. Weet heel goed wat ze wil en is direct, de kleine giechel van het stel geboren in 2015.


Sinds ik deze 2 boeven heb ben ik, waarschijnlijk net als alle andere mama's, anders gaan winkelen en kom ik vooral met kinderkleding thuis.

Helemaal in de exclusieve kinderkledingwinkels voel ik mij als een kind in de speelgoedwinkel!

Toen ik in 2016 de zomerperiode in precies zo'n kinderkledingwinkel heb gewerkt wist ik het zeker, hier wil ik meer van, veeeeel meer.

Zelf op inkoop gaan en collecties samen stellen, verschillende stylen mixen en tot unieke combinaties komen, complete fotoshoots regelen en fotograferen om promotiemateriaal te maken voor social media... Dingen waarvan, als ik er alleen al aan denk om dit echt te mogen doen, veel energie krijg.

Zoveel energie wat er echt uit moest waardoor ik deze droom in december 2018 omgezet heb in werkelijkheid.

En die werkelijkheid heet Little giggle!

Een online webshop voor alle papa's & mama's, opa's & oma's of wie dan ook maar met kids die opzoek zijn naar unieke kinderkleding waar ze hun creativiteit volledig in kwijt kunnen en waar ik van hoop dat ze de bestelling afronden met net zoveel positieve energie als dat ik krijg van dit alles.


Bedankt voor jullie bezoek!